УСПЕШНА ИСТОРИЯ

Преди повече от 20 години Майк Лингууд изобрети уникално газово сферично барбекю и го нарече „OUTDOOR CHEF“. Той искаше да разработи продукт, на който може да се пече лесно, разнообразно и здравословно, без изгаряне поради запалване на мазнина. Той мечтаеше за това да превърне печенето на барбекю в релаксиращо и забавно преживяване, сплотяващо хората и осигуряващо им приятни моменти.

Кръглото газово барбекю скоро се превърна в световен успех, което прави марката OUTDOORCHEF известна. Нашите патентовани иновации, като мазнина и защита от пламък, с директен ефект в намаляването на огъня и дима, заедно с широка гама от разнообразни принадлежности, позволяват нашата култура за барбекю - Културата на барбекюта да бъде празнувана от все повече хора.

Независимо дали става въпрос за газови барбекюта или скари на въглища и електрически грил, OUTDOORCHEF е световноизвестен играч. Мотивирани от нарастващия брой потребители на грил или грил, инженерите и технолозите на OUTDOORCHEF преследват една от целите: по-нататъшно развитие на тази култура на Барбекю с ентусиазъм и страст към иновации.

ТАЙНАТА НА ПЕРФЕКТ БАРБЕКС ОПИТ

Каква е тайната, с която барбекюто може да има голям успех?
Научете за културата на барбекю на OUTDOORCHEF и се насладете на аромати на печени, варени или печени барбекю ястия. С международно оценена система OUTDOORCHEF можете да задоволите целогодишната си страст:
Всеки сезон е сезон за барбекю.
Дадох ли ви жадуване? Прочетете и вдъхновете от разнообразната барбекю култура, която OUTDOORCHEF предлага.

Icon_06_Easy_SMALL

ЛЕСНО

С OUTDOORCHEF ще можете да се справите с абсолютно всичко, при това с пълна лекота. Барбекюто се  монтира в няколко бързи стъпки След това можете да постигнете перфектен резултат при печенето благодарение на лесното управление на уреда. Благодарение на нашата система за печене, скарите с висококачествено покритие и интегрираната тава за оттичане на мазнината не след дълго барбекюто е готово за повторно използване.

Icon_06_Versatile_SMALL

РАЗНООБРАЗНО

С OUTDOORCHEF грил ще се справите майсторски с всяко кулинарно предизвикателство. Независимо дали на газ, дървени въглища или електричество, дали печете на барбекю, варите или печете: Нашите интелигентни системи за барбекю и разнообразие от аксесоари за грил ви гарантират да се насладите на многобройните възможности за печене на барбекю и релаксиращо време на открито.

Icon_06_Healthy_SMALL

ЗДРАВОСЛОВНО

За OUTDOORCHEF задължителното условие е напълно приятно и вкусно изживяване от печенето на барбекю. И тук иновативните системи за печене на барбекю допринасят за лесния и здравословен начин на живот благодарение на предотвратяването на изгаряния поради запалване на мазнина и възможността за внимателно приготвяне на храната.

Вашите съседи също ще са доволни от това.