Условия за ползване и поверителност

да Ви благодарим за Вашия интерес към продуктите на марката OUTDOORCHEF, като например скара с въглища, газови барбекюта, електрически грилове и аксесоари за тези продукти.

Използването на българския сайт на марката OUTDOORCHEF означава вашето приемане като ползвател на условията, които ще бъдат описани по-долу.

Марката OUTDOORCHEF е собственост на DKB Household Switzerland AG, Eggbühlstrasse 28, 8052 Zürich, а търговските права в България принадлежат на 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L., разположени в Букурещ, Майка Александра Nr. 5. Като представител на марката грил и аксесоари за OUTDOORCHEF грил, 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Поема правото да прави каквито и да е промени в тези разпоредби, както и всички промени в сайта, без предварително уведомяване на потребителите.

360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Не носи отговорност за съдържанието, качеството или природата на външните сайтове, които не са свързани, достъпни чрез връзки на www.outdoorchef.bg. За тези външни сайтове отговорността за шлюз е изцяло собственост на собствениците на въпросните сайтове.

АВТОРСКО ПРАВО, САЙТ ДОСТЪП И КОМУНИКАЦИЯ С ПОТРЕБИТЕЛЯ
ПРАВА НА АВТОРА (АВТОРСКО ПРАВО)

Пълното съдържание на сайта www.outdoorchef.bg (текст, изображения, графики, аудио-видео файлове), както и неговия дизайн, е изключителна собственост на 360 MULTI-SOLUTIONS SRL и DKB Household Switzerland AG и е защитено съгласно Закона за авторското право И Закона за интелектуалната и индустриалната собственост. Частичното или пълното използване на тези елементи без писменото разрешение на представителя на OUTDOORCHEF в България 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L се наказва съгласно действащото законодателство.

ДОСТЪП ДО САЙТА

360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Гарантира достъпът на потребителя до www.outdoorchef.bg изключително за личен интерес и не му предоставя правото да изтегля, модифицира, частично или напълно копира своя сайт или да го използва за търговски цели или в противоречие с интересите на компанията 360 MULTI-SOLUTIONS SRL Без нейното писмено съгласие.

КОМЕНТАРИ И СЪОБЩЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Всеки потребител на сайта www.outdoorchef.bg може да изпраща имейли, съдържащи предложения, въпроси или друга информация, доколкото съдържанието им не е незаконно, нецензурно, заплашително, клеветническо, по никакъв начин не нарушава личния живот на другите. Права на собственост, не съдържат вируси, текстове, насочени към различни промоционални кампании, верижни писма, масови писма или всяка друга форма на спам.

СИГУРНОСТ И ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ВАШИТЕ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯ
С използването на сайта www.outdoorchef.bg, посещение или изпращане на имейли до OUTDOORCHEF България, 360 MULTI-SOLUTIONS SRL, комуникацията се извършва по електронен път, като се има предвид, че потребителят се съгласява да получава уведомленията от www.outdoorchef.bg или чрез своя персонал.

Личните данни на потребителя ще бъдат използвани от S.C. 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L съответно от OUTDOORCHEF България за единствената цел на този сайт. Информацията и данните, предавани чрез формуляра за контакт, ще бъдат използвани, за да поддържат връзка и да комуникират с потребителя, да предоставят информация за всички промоции, нови стартирания на продукти, събития и т.н.

OUTDOORCHEF България през 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Гарантира сигурността и поверителността на данните, които се хостват и изпращат чрез www.outdoorchef.bg.

OUTDOORCHEF България през 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Не поема отговорност за загубата на информация, причинена от неизправности или грешки на софтуера, който е проектиран и хостван на сайта, и не гарантира, че изпратеният сайт, сървър или имейли не съдържат вируси или други вредни компоненти.

OUTDOORCHEF България през 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Не носи отговорност за неизправности, които нарушават сигурността на сървъра, на който се хоства сайтът, и не насърчава спама.

OUTDOORCHEF Представителство в България, 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L. Не предоставя вашите лични данни или имейл адрес на трети лица без вашето съгласие, не продава или предоставя на трети лица, физически или юридически лица имейл адресите, получени чрез сайта.

Използвайки нашия сайт, потребителят се съгласява, че румънските закони ще уреждат горепосочените Условия за ползване и всеки спор от какъвто и да било вид, който може да възникне между потребителя и 360 MULTI-SOLUTIONS SRL, партньорите му ще бъдат изяснени в съответствие с румънското законодателство Действащите закони.

Www.outdoorchef.bg гарантира, че прави постоянни усилия за запазване точността на информацията, представена на уебсайта.

Благодаря,

OUTDOORCHEF България чрез 360 MULTI-SOLUTIONS S.R.L.