OUTDOORCHEF грил

МЕТОДИ ЗА ПЕЧЕНЕ НА БАРБЕКЮ

ДИРЕКТЕН МЕТОД ЗА ПЕЧЕНЕ НА БАРБЕКЮ

Както подсказва името, при директния метод за печене на барбекю продуктите са разположени директно над източника на топлина. Този метод е подходящ за бързо изпичане. Благодарение на високата температура на стека се образува хубава коричка или перфектен отпечатък на скарата.

ИНДИРЕКТЕН МЕТОД ЗА ПЕЧЕНЕ НА БАРБЕКЮ

При индиректното печене на барбекю топлината циркулира около приготвяните продукти. Благодарение на затворения капак барбекюто се превръща във фурна с циркулация на въздух. Този метод за печене е идеален за големи парчета месо, които се изпичат при по-ниски температури, внимателно приготвяне на риба или хрупкаво изпечена пица.

СИСТЕМИ ЗА ПЕЧЕНЕ НА БАРБЕКЮ

СИСТЕМА НА ФУНИЯТА НА ГАЗОВОТО СФЕРИЧНО БАРБЕКЮ EASY FLIP

Фунията EASY FLIP Ви позволява да променяте разпределението на топлината от директно на индиректно печене на барбекю, варене и печене с помощта на ръкохватка: просто завъртете фунията EASY FLIP. Същевременно. като интелигентен защитен екран тя предотвратява изгаряне поради запалване на мазнината и възникване на неприятен пушек.

СИСТЕМАТА ЗА ПЕЧЕНЕ НА ГАЗОВИТЕ БАРБЕКЮТА

При СИСТЕМАТА ЗА ПЕЧЕНЕ на газовите барбекюта чрез ръчно обръщане можете да преминавате от директна към индиректна топлина. За индиректно печене на барбекю, варене и печене поставете приготвяните продукти в средата на скарата и запалете само двете най-външни горелки.