Аксесоари за барбекю

Чугунните решетки са мечта за ентусиаст на барбекю. Те абсорбират идеално топлината и я задържат дълго време. Този ефект създава остър модел на храната, която трябва да се приготвя на скара – известна още като марка.

Новият Turner прави печенето още по-забавно. Благодарение на ергономичния си дизайн, малко по-дългото острие и здравата конструкция, дори големи храни могат лесно да се включат на скарата.

Тонг от OUTDOORCHEF с практичен заключващ механизъм и назъбена дръжка гарантира, че всичко е под контрол. Особено полезно: допълнителната функция за лъжички за солчета за люспи.

Комплектът Rotisserie Kit осигурява равномерно приготвено месо. Благодарение на формата на кошницата си, храната, която трябва да се скара, не е изрязана и това гарантира, че соковете остават в месото. Идеален за хрупкаво пилешко и сочно неделно печено.

Външните шкафове OUTDOORCHEF за барбекю са подходящи за всички модели барбекю и са изработени от висококачествена неръждаема стомана. Квадратният профил предотвратява обръщането на храната по време на печенето. Специално формованите дръжки осигуряват сигурно захващане при отстраняване на месото или зеленчуците от барбекюто.

Grilling à la Plancha – за перфектни миди, сърф и торф менюта, палачинки и всички видове месо на скара. Независимо дали става въпрос за барбекю с газ или въглен, платформата на Plancha изглежда страхотно и за двете грилни системи и гарантира равномерно разпределение на топлината по цялата повърхност. Неръждаемата плоча Plancha Griddle Plate обещава първокласно качество, дълъг полезен живот и лесно почистване.

Удивителният малък чугунен тиган е идеален за приготвяне на всички видове гранати, както и сладки ястия като тартан татин. За да ароматизирате по-големи стави от месо, напълнете ароматизиращата тенджера с избраната от вас течност (например вино или бира), добавете няколко пресни билки и я поставете във фунията EASY FLIP.

Комплектът от две части с порцелан емайлиран гурме пан и перфорирана чиния предлага безкрайно удоволствие от готвенето и печенето. Използвайте ги индивидуално или заедно, за да приготвите всичко, от хрупкави ролки и филета от сьомга до лехи от зеленчуци и шоколадови бисквити.

Gourmet Check се отличава с впечатляващ нов дизайн и ясен, лесен за ползване интерфейс. Дизайнът на двойния сензор измерва както циркулиращия въздух, така и температурата на сърцевината и, заедно с вградения таймер и алармата, гарантира сочни пържоли и перфектни печива. Gourmet Check е всичко, което може да се използва и за ястия, приготвени във фурна.

Домашно приготвени бургери точно както ви харесват – не може да бъде по-лесно или по-забавно благодарение на OUTDOORCHEF Burger Press. Изработена от твърд алуминий и пластмаса, Burger Press може да бъде напълно разглобена за лесно и цялостно почистване в съдомиялната машина.

Практичното OUTDOORCHEF въглен Тонг гарантира здраво захващане по всяко време. Извитите назъбени върхове гарантират перфектен контрол и подреждане на отделни брикети или парчета въглен. Лесната и безопасна работа е осигурена от дължината на Tong и заключващ механизъм, който може да се управлява с една ръка.

В OUTDOORCHEF комин стартер ви позволява лесно и безопасно да добавите горящ въглен или брикети. Топлинният щит на дръжката предпазва пръстите ви от топлината, а съответстващата базова станция за комини помага да се предотвратят изгаряния, остатъци от въглен или пепел на земята.

За всеки модел е налице подходящо покритие, изработено от устойчива на износване и водоустойчива синтетична тъкан (PU). Той не само ще предпази OUTDOORCHEF от дъжд и сняг, но и от прах, прашец и UV лъчи. Новите покриви за барбекю са цветни, не променящи се и благодарение на теглещото въже и огнеупорните отвори, те стоят точно там, където би трябвало дори да са в бурно време – на барбекюто.